ER DU FLEXITAR ELLER VIL DU HELLERE HAVE FAST PLADS?


Et eller andet sted skal du jo starte. Et godt bud er med et skrivebord hos Bording Erhvervspark. Her bliver du del af et inspirerende iværksættermiljø og nyder godt af stordriftsfordelene fra dag ét.

Fast skrivebord eller flexplads?

Med en skrivebordsplads eller en flexplads kommer du tæt på andre iværksættere og mindre virksomheder i Bording ErhvervsPark. Det giver mulighed for netværk og udveksling af personlige erfaringer, hvilket kan være med til at give din virksomhed et skub i den rigtige retning.


Vi tilbyder faste skrivebordspladser eller flexpladser i kontorer fra 70 m2 med mulighed for leje af opbevaring i den tilstødende lagerhal. Dette tilbud kan være den ideelle løsning for iværksættere og mindre virksomheder med behov for nogen at dele kontor med i hverdagen.


Fordele ved at leje en fast skrivebords-/flexplads i Bording ErhvervsPark

  • Adskillelse af arbejde og fritid
  • Ingen bindingsperiode eller depositum
  • Mulighed for at afholde møder i professionelle rammer
  • Gratis parkering lige ved døren
  • Samvær, faglig sparring og netværk med andre virksomheder


Læs mere om Bording ErhvervsPark i vores informationsbrochure her.


Hvis du kan se dig selv som lejer i vores erhvervspark, så er du velkommen til at kontakte vores daglige leder Casper Rudnicki på mobil: +45 22 19 31 13 eller via formularen herunder. Han viser gerne vores erhvervspark frem, så du får en fornemmelse af hele huset.